Защо ви са мини багери 

В бизнес ежедневието и в частния живот често се налагат инцидентни изкопни работи. Извършването им на ръка е трудоемко и губи много време. В такава ситуация просто потърсете мини багери под наем. Цените са напълно достъпни, а голям плюс е, че получавате машините напълно готови за работа – заредени с гориво и в комплект с опитен машинист.

 

Нашите улсуги и машини са все по-предпочитан вариант дори от големите строителни фирми. Закупуването и поддръжката на техника, която не се натоварва постоянно, е скъпо и неефективно.

 

За какво да използвате нашите мини багерите

Те могат всичко, което могат комбинираните багери. Основното им достойнство е, че са малки, компактни, изключително маневрени и работят там, където големите машини дори не могат да влязат. Дали става дума за претоварените градски улици или за труднодостъпни терени – добре поддържаните мини багери под наем се справят еднакво успешно.

 

С тях прокарвате канали за тръбопроводи и кабели, ремонтирате улици и тротоари, пробивате дупки, разчиствате.

 

Какви модели предлагаме

За да задоволим по-адекватно нуждите ви, поддържаме техника с различни габарити и технически възможности. Предпочитаме марката Caterpillar, защото нейните машини са здрави и сигурни, с отлична производителност и богати възможности. Поддържаме на разположение Cat 301.6 и 303.5.

 

Тези мини багери са верижни, подходящи за всякакви местности и терени. Имат работно тегло съответно 1720 кг и 3719,5 кг. Мощността им е 19 и 41 к. с.

Оборудвани са с малко гребло, което увеличава функционалността им. И с двата модела можете да използвате хидравличен чук.

 
Поддръжка на нашите мини багери 

Ние ви доставяме багерът изправен и зареден на посоченото от вас място. Ако използвате наш машинист, вие поставяте задачите и той ги изпълнява.

 

В случай на авария и повреда на машината, спрете работа и ни се обадете. Не предприемайте каквито и да било действия за поправянето ѝ.

 

Нашите багерите се поддържат професионално в собствената сервизната база на „Рентекс“. Преди да ви изпратим наетата машина, тя задължително е проверена. Така гарантираме надеждността ѝ и безопасното ѝ използване.

 

За контакт: 0898 452 897