Защо решихме да отдаваме камиони под наем

Независимо с какво се занимавате, от време на време ви се налага да търсите транспорт – за преместване на багаж, за изхвърляне на строителни отпадъци, за превозване на товари и земни маси при изкопни работи. А транспортните машини не са нещо, което се взима назаем.

 

Оказва се, че потребността от камиони под наем е съществена и от нея се възползват дори големи фирми, чиято основна дейност е далече от транспортната. За тях е немислимо да поддържат собствени превозни средства, а в същото време товарният таксиметров транспорт е доста скъп.

 

Цената на нашите камиони под наем се формира на базата на дневна ставка. При използване на техниката за пет дни получавате чувствителна отстъпка, а за по-дълъг период цената се договаря.

камиони под наем
Mercedes 814 4t.

 

Какви камиони под наем предлагаме

Потребителите на тази услуга обикновено имат нужда от неголеми, функционални, надеждни и маневрени транспортни средства. За да отговорим максимално на вашите нужди, поддържаме разнообразен машинен парк, който включва различни камиони под наем:

  • бордови самосвал до 2 тона,
  • машини до 5 тона с рампи,
  • бордови бус с размери 4,20 м по 2,10 м и др.

 

Така вие можете да изберете най-подходящата за конкретната ситуация машина от наличните камиони под наем, с която бързо, лесно и ефективно да изпълните възникналите транспортни работи. Залагаме на проверени марки като „Мерцедес“ и „Камаз“.

Камион Мерцедес 814 (4т.)

Защо да изберете камиони под наем от „Рентекс“

Колите са винаги в отлично състояние. За тях се полагат професионални грижи в сервизната ни база. Преглеждат се и се почистват основно преди всяко отдаване на клиент. При ремонт използваме единствено качествени части и консумативи. Изключително внимание се обръща не само на ходовата част, но на всеки възел и система.

 

Когато избирате камиони под наем от нас, вие получавате безопасно и надеждно превозно средство, което с нищо не застрашава сигурността на шофьора, на другите участници в движението и на товарите ви. Разбира се, отговорността за поведението на пътя при използване на нашите камиони под наем е изцяло ваша и на служителите ви. Поверявайте шофирането само на правоспособни лица.

Изберете най-подходящия от предлаганите камиони под наем за конкретния случай и се обадете да го резервирате.

За контакт: 0898 452 897