Защо предлагаме предлагаме точно тях

 

челни товарачи под наем
Колесен мини челен товарач

Челни товарачи под наем са икономично решение, което пести средства и допълнителен ресурс на строителните, производствени и търговски фирми. Те са шанс за частните лица бързо и ефективно да се справят със задачи, които при ръчно изпълнение отнемат много време и усилия. Това е вариант за техническо осигуряване при изпълнение на различни проекти, който клиентите ни оценяват високо.

 

В изгодните дневни ставки за челни товарачи под наем са включени горивото и услугите на висококвалифициран машинист.

Сфера на приложение на челните товарачи 

Изключително функционалните машини с многостранно приложение, компактност и повратливост са много търсени. Те са незаменими при ремонтни дейности в градски условия. Вършат отлична работа в складове и търговски обекти.

 

Мнозина от клиентите ни са земеделски производители, които разчитат на челни товарачи за извършване на спешни и обемни като труд операции в своите стопанства.

 

Най-доброто, за което можете да се сетите при необходимост от разчистване на строителни отпадъци и руини, е да потърсите нашите челни товарачи под наем. Използвайте ги също при изравняване на терени и настилки.

 

челни товарачи
Мини Челен товарач
Основни характеристики на предлаганите Машини 

Предлагаме ви колесни (Caterpillar 262C Skid Steer Loader) и верижни (Caterpillar 289C Multi Terrain Loader) модели, които често ще чуете да наричат „бобкати“. Какъв ще изберете, зависи от условията и терена, при които ще го използвате.

 

Оборудвани са с назъбена кофа и вилици за товаро-разтоварни работи. Обемът на кофата е около половин кубик. Тя се издига почти до  два и половина метра. Двигателят е четирицилиндров, дизелов, с мощност от 82 конски сили. Осигуряваме ви челни товарачи под наем с надеждна хидравлика и висока производителност.

 

Гарантираме изправността и сигурността 

За да свършите планираните задачи бързо и ефективно, ние поддържаме машините в отлично състояние. Сервизната база на „Рентекс“ е добре оборудвана, с професионално подготвен екип. Техниката се проверява редовно и се предава на клиентите в изправност, без риск за качеството на извършваните дейности и за намиращите се наблизо хора.

 

Позвънете ни, ако имате нужда от повече информация за възможностите на нашите челни товарачи. Ще обсъдим потребностите ви и ще ви консултираме.

За контакт: 0898 452 897