Това са най-търсените машини. Те съчетават възможностите на багера и челния товарач

комбиниран багер

Използват ги по-големи и по-малки строителни и търговски фирми, собственици на къщи и вили, селскостопански производители и рециклиращата промишленост. С комбинирани багери се копаят септични ями, основи, канали – водопроводни, кабелни, дренажни. Те подравняват и насипват терени. Разрушават стари сгради. Преместват тежки товари и почистват обори.

 

 
Защо да вземете комбинирани багери под наем е добро икономическо решение

За тях вие заплащате само наем за времето, в което реално ги използвате. Освободени сте дори от грижата за гориво и добре подготвен машинист, защото те влизат в цената на всички багери и са наш ангажимент. Няма първоначална инвестиция, нито разходи по обслужване и поддръжка, заплати и осигуровки за специализирана работна ръка.

 

 

За контакт: 0898 452 897

 

багери под наем

 

Какви багери под наем ви предлагаме

Спрели сме се на една от водещите световни марки багери – Caterpillar, популярна повече като Cat. Те са известни със своята производителност и ефективност. Работим с модели 432D и 432E.

 

Нашите  багери под наем са мултифункционална комбинация между багер и челен товарач. С кофата можете да копаете до малко под пет метра дълбочина и да достигате товари на почти 4 метра височина. Товарачът на нашите багери може да разтоварва от височина около 2,60 метра. Греблото му е с обем от един кубик и повдига около 3,4 тона.  Могат да са оборудвани още с вилици за повдигане и товарене, и хидравличен чук за разбиване на бетон, асфалт и др.

 

Тези багери, които ви предлагаме, са изключително сигурни, с отлична хидравлика. Имат 4 скорости (напред) плюс четири задни. Максималната им бързина на придвижване е около 32 км/ч.

 

Осигуряваме ви  добре поддържани и сервизирани багери

Вероятно се притеснявате, че машините, използвани от множество клиенти, може да не са достатъчно надеждни и изправни. Добре е да знаете, че разполагаме с професионално организирана сервизна база, която поддържа нашите комбинирани багери под наем в изправност и постоянна готовност.

 

Техниката се проверява след връщане от поредния обект и при нужда се ремонтира. Така тя очаква следващия си наемател.

 

Може би това сте вие? Изпробвайте при първа необходимост багерите от „Рентекс“.