Защо да вземете бобкат под наем

Защото това решава технически проблеми, изискващи пренасянето на тежки товари, разчистване на големи земни маси или отпадъци, подравняване. С минимум усилия, на изгодна цена, без загуба на време приключвате с работа, която е твърде обемна и нерентабилна за извършване на ръка.

 

бобкат под наем

Бобкат под наем е отлично решение и за професионално занимаващите се със строителство. Спестява значителен паричен ресурс за техника, която не можете да натоварите оптимално, но чиято поддръжка изисква постоянни разходи.

 

 
 
Основни характеристи на отдаваните от нас модели 

Всъщност Bobcat е марка минитоварачи, но името е станало нарицателно за този тип техника. Те се отличават с изключителна компактност и уникално добро отношение между тегло и мощност. Много маневрени са и в същото време стоят стабилно на терена. Това им позволява да работят качествено и при най-неблагоприятни условия – трудни местности, тесни площадки, много стръмни и хлъзгави склонове.

Характерни за нашите модели верижен бобкат са надеждността, сигурността и високата производителност

 

Кога да вземете бобкат под наем

Ремонт и/или почистване на заснежени градски улици, търговски складове и строителни обекти, подравняване на повърхности и насипването им с различни видове настилки, разчистването на руини – в тези случаи бобкат е незаменим.

 

Видове бобкат 

Мини фадромите могат да са колесни или верижни. Колесните намират отлично приложение за работа в складове на закрито и открито, в бетонирани или асфалтирани стопански дворове и върху твърди повърхности.

 

Верижният бобкат под наем е много популярен, защото за него няма недостъпни места. Устойчив е и може да работи пълноценно на терени, за които дори и не бихте си помислили, че е възможно да се използва техника.

 

От нас можете да получите машини с обем на кофата от около половин кубичен метър и товароподемност между 1,2 и 1,7 т. Те са с мощност от 82 к. с. и собствено тегло от 3,6  до 4,7 тона.

За контакт: 0898 452 897